Se constituye GRUPO Administraciones locales

Se constituye GRUPO Administraciones locales

 

GRUP TRACTOR: ADMINISTRACIONS LOCALS

El passat 11 de novembre es constituïsc el Grup Tractor de la Mesa de la Rehabilitació de la Comunitat Valenciana de "Administracions locals".

admin01admin02

Des de la Direcció General de Vivenda es va convocar als ajuntaments de la Comunitat Valenciana com a entitats que poden impulsar la rehabilitació urbana i edificatòria.

La intenció és crear una xarxa d'intercanvi de bones pràctiques, necessitats i ferramentes de suport que impulsen la rehabilitació i regeneració urbana a través dels agents locals, connectant uns amb altres i en contacte directe amb el govern regional.

Es tracta de un procés participatiu per a poder involucrar al agentes locals en  les NOVES POLÍTIQUES PÚBLIQUES DE LA GENERALITAT VALENCIANA EN MATÈRIA DE REHABILITACIÓ I REGENERACIÓ .

Amb aquest procés de participació es debatran aspectes com: El Pla de Ajudes RENHATA (el pla Renhata de qualitat de la vivenda, que estarà dotat amb 3 milions d'euros) , ajudes  al IEE y ARRU’s, futures normatives com el decret del  IEE o la participació en el desenvolupament de la Estrategia de rehabilitació i regeneració.

La sessió de treball van contar amb la presència de representats de Direcció de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat Catalunya, per estudiar futures col.laboracions, amb Esther Llorens Cap del Servei de Programació de l’Habitatge Protegit i la Societat Municipal Zaragoza Vivienda, amb Juan Rubio cap  del Área Rehabilitació Urbana y Projectes de Innovacio Residencial .

En les pròximes semanes se formalitzará la llista de municipis adscrits a este Grup Tractor i se difondrà informació i bones pràctiques a través de la present web.

Més informació: ive@five.es

photo-1446848048977-96d78ec4d162photo-1422479516648-9b1f0b6e8da8

Los comentarios están cerrados.

VAL EN ES